Friday night lights

Var bara tvungen att lägga upp två bilder till

TimBara en bild till

Hej hej kärlek

Hej hej kärlek! För jag är verkligen kär. Har legat o rå kollat på Friday night lights precis HELA dagen. Jag gillart men pappa verkar allderless bestört. Tur att han inte vet att jag började kolla långt innan han kom hem.

image13

Ge mej den här mannen för fan !

Sa jag att jag hade kollat på "Friday..." hela dagen ??? Oj då ljög jag. Jag har faktiskt hunnit med att jobba lite oxå. Jag har även firrat lite Krällor samt kokat lite krällor och fiskat upp betet till krällorna.

Duktig tjej


Marre shmarre

Du serut som en marshmallow,
du kan va en marshmallow,
men du luktar marsmallow......


image12

... Du serut som en marshmallow

Freddi ???

Jag tycker att det är jätteroligt att Andreas står där och ser as cool ut, jag ska inte säga det men jag nämner det bara, han ser ju nästan ut som "Freddi Ljungberg" om han får säga det själv, haha


image10


Fast det egentligen bara är den här gammla grabben

image11

Hahaha, det händer så mycket spännande just nu så jag lägger upp lite bilder på Adde, a ni fattar...

Titta på grupperna


Jag är nog sämsta bloggarn ever, men va fan jag gör ju mitt bästa..

I helgen tog Frida o jag bilen in till LInköping och nykvar för att Citat Pontiak " Titta på grupperna som spelar thärr"
Några riktigt bra band vi fick se och hör :P
Jag gillart, förutom att det mest kryllade av småungr som förmodligen inte var där av samm anledning som vi.
Men va fan !


image9

Jag försöker fortfarande att kamoflera mitt röda öga med solglasögon så länge det finns lite sol ute.
Kan inte mitt öga bara bli vitt snart, som det var en gång för länge sen....


neh

Nehe, ja mål blev det ju i matchen men inte fler än tre. Ingen lyckades att kamma hem potten. Inte jag heller som gick ut hårt på 6-0 till Valencia. Haha men nära :P

Efter 1-0 i första halvlek somnade jag.

Idag har jag varit ytters lite seriös och sökt ett jobb till hösten.

Men bäst idag är ändå våra smooties, myms.

Fossball

image7

Valencia
VS
Elfsborg

image8


Spännande spännande, hoppas på en målrik match. 6-0 till Valencia

35 kilo smaskens



Ge mej en krabba ...



image3

Igår kom min kära far hem med 35 kilo kräftor, mumms

Men kräftor innebär kräftskiva och kräftskiva råkar klinga lite dåligt i mina öron just nu. Vet inte riktigt varför med tanke på att det var väldig trevligt på det senaste evenemanget. Speciellt att träffa alla kära kära vänner som man inte sett och förmodligen inte kommer att se på kalaslänge. Jag lyckades bara få den sämsta fyllan ever och minns inte ens att Frida kom och hämtade mej ( när klockan bara hade närmat sig ett ) minns heller inte  att jag åkte hem, kom hem eller var hemma. Jag vaknade bara i min säng och visste att jag rammlat i trappen. När jag ställer mej upp och kollar mej i spegeln ser jag en ganska så misshandlad tjej framför mej mend världens jävla blåtira. AJ!

Därför känns det inte så lockande med kräftskiva just nu.
Men jag äter gärna upp kräftorna ensam : ) Mohaha



Jobba hela dagen lång

Uj uj, imorse gick jag upp och var på jobbet vid halv åtta tien. Okey att jag gick upp tjugi över, men va fan. Började jobba, hade en massa frullegäster men efter ca 2 h åkte jag vidare till cafét där Titti och Jelena hade de megastressigt och behövde min hjälp. Jobbade där fram till klockan 15 och då var det bara vidare till det riktiga jobbet för att fortsätta där fram till 19.30. HEJ HEJ TRÖTT TJEJ !

Men nu är jag i alla fall kung på att göra smörgåstårtor och att sälja bullar.

Vidare till en viss Olle ikväll då som lyckas fylla 19 imorn. Jag som har startat mitt nya vita liv tar bilen dit o ser på när alla andra blir kalas : )

Tjoho

Aktiv bloggare

Ja, som aktiv bloggare tänktr jag nu ta o medela att jag har vaknat och är hungrig, ska därför äta lite frulle innan jag hjälper pappa med båten. Fan inte långt kvar tills jag börjar jobba. Kommer aldrig att hinna in till Motala oxå :S


hej hej vinter..,

Jag satt o läste Tittis blogg förut vilket oförklrligt fick mej att länkada vidare till slutet av "The white album" o shitt pomfritt vad jag längtar efter vintern. Jag pallar inte de här längre. Äcklig varm jäkla luft som gör att svetten bara rinner.

Hej hej bitter tjej men jag har stressat som en galning utan att lyckas uträtta ett skit idag och det stör mej nått enormt. Men imorn har jag sovmorgon och det ska jag fira med en natt fylld av Futurama...


Hej hej vinter säger längtande tjej

image1


Whenever you hit a jump,
there is a moment in the air.
A point when you are not rising
and you are not falling either.
You are just floating
and that is what skiing is all about
and thats life...,


första blogg inlägget ever...

RSS 2.0