Min älskade dator

Nu äntligen fungerar den igen, min bästaste bästaste vän, min älskade dator. Jag valde att ta med min favorit där jag var i vintras. Vet inte om det var en bra eller dålig idé? Men han mådde inte så bra när vi kom hem, helt alkoliserad och dan. Men nu med ett nytt tangentbord och lite pappa datordoktor så fungerar han utmärkt igen.

Kanske fira med en bild
image27

Idag har jag hängt med bästaste Ullisen, vi har nördat, lagat mat, gjort inget samt haft allsång i bilen och kollat på fotboll..

Men innan det har jag även hunnit med tandläkaren och Linkan med Fridan, tjuvöppnat Expresso Haous med bästa Chai latten ever.

Har varit en bra dag och snart är de helg. Imorn ska vi hänga på cafet och käka glass..

Grejer de !

Måste erkänna att ibland är det grjer att vara arbetslös eller mellan två jobb eller kanske bara ledig. Jag ser det nog som att jag är ledig. Jo men det gör jag.

Nu har vi faktiskt tagit tag i våra liv oxå. Fixat lägenhet i Oslo. Waouw.. De e grejer !
Spendera sommaren och hösten där är väl planen. Jobba så mycket att jag storknar, men kommer hem med en massa pengar :) japp

Jag har redan börjat sakna St.Anton något enormt, men vad ska man göra. Jag hänger istället runt med mina arbetslösa likar Kryckan och Maddo, de e grjer de. OTH är det som gäller nu.

Hoppas att Norge bjuder på en massa bra serie tittande oxå:) haha


Lite grejer jag saknar och gillar...




Bild förklaringar: StAnton med vänner och FC ÖL, Thailand, Tim så klart, Grapparna grus, Det bästa som finns puwder is the shit, O så bullar så klart jag älskar bullar.

St Anton am Arlberg

Jag har nu spenderat en hel vintersäsong i de österrikiska alperna. i´m löövin it,,,

image26

FC-ÖLs första fotbollsträning på dorfstrasse en härlig torsdagsförmiddag kl.12

Vintern har präglats av underbara människor tokiga grejer och självklart SJUKT bra skidåkning.


RSS 2.0