suck och stön

Pg.a. lite suck och stön kom jag på att frida firade att hon kommit till världen igår. Det firade jag me, köpte presenter o så, käkade tårta gjorde vi me.

Ps. jag är mörkrädd.

Å Herre Gud tänkte jag

Idag har jag varit med om bland de värsta i hela mitt liv.

För bara någon timme sedan bestämde jag mej för att vara hurtig tjej och bege mej ut för att springa.

Ingen bra ide skulle de visa sig.

Eftersom det börjar nalkas vintertid så är det bäcksvart ute redan vid kl. 17, så var jag tvungen att åka upp till el-ljusspåret för att kunna ta min joggingtur.

Jag sprang där inte ont anande och lyssnade på min ljudbok (bra skit,) utan att veta att jag inom en halvtimme skulle villja ta livet av mej, skjuta mej själv, gå upp i rök och sjunka genom jorden på samma gång. När jag för fjärde gången sprungit halvvägs runt spåret så SLOCKNAR det förbannade el-ljuset. Å Herre Gud tänkte jag, skämtar du med mej. Jag ville bara dö rent ut sagt. Försvinna därifrån, vilken mardröm.
Men vad kunde jag göra. Jag ökade takten försökte att inte tänka hämska tankar. All min energi ägnade jag åt att lyssna på min bok.
Jag vill upplysa om att det verkligen var bäcksvart natt ute. Men jag kan vara glad att jag har sprungit de där spåret så många gånger att jag kan varje centimeter utan och inna. Jag använde I-poden som lampa, inte för att den lyste så mycket men bättre än ingen.

Fy fan. Aldrig mer 2,5:an

Nu när jag ändå sitter här och skriver så kan jag faktiskt erkänna att jag ibland kan vara lite trög...

Men vem fan är de som har bestämt att man ska ställa tillbaka klockan en timme varje gång de blir vinter. Jävla fånigt om ni frågar mej.
Ja okey att jag fixade klockan i mobilen och på datorn. Men va fan klockan i köket och den i bilen var fortfarande inställda på sommartid. Så när jag i måndags skulle till banken stressade jag som en jävla kines för att hinna dit innan kl. 15 då de stänger.
Där kommer jag inflämtande 14.55 och tror att alla ska vara jätte sura för att jag är så sen. Men alla sitter där helt lugna precis som att det skulle vara en timma kvar tills de stänger. Jag sätter in mina pengar o går därifrån. Tar upp mobilen o kolla på klockan. A men bra Lina. Klockan är exakt 14.00. kul, jag ligger en timma före i min planering. haha inte allt för vanligt när de gäller mej.
Men då hann jag i alla fall göra av med alla mina pengar jag hade kvar. Haha bra skit :)

Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag drar till Thailand, bra skit !

#16

http://www.freeride.se/tv/player.php?tv=1646

Jehej,,, nya freeride tv avsnittet är good som vanligt, mycket AX. Titti nu är det här : )

Broken

Avsnitt 2 avklarat

image24

Grabbarna Grus

Vad vore inte livet utan vänner när man mest behöver dem....


image23

Fick silebert besök av grabbarna grus på jobbet. Tack till dem som underhöll mej och fick tiden att gå. Ska vi säga kl.19 på lördag oxå. Hjärtligt välkomna. Eller kanske idag mellan 16-22.

Ringde ett hemskt samtal som jag bävat för en hel morgon och nej det gick inte så bra. Men va fan. I alla fall så är det så jävla ovärt egentligen så jag bör inte lägga ner någon energi.

Fredagen spenderades i Motala och jag lyckades bli full kastrull. Säga masa pinsamma och onödiga grejer (tror jag) för jag minns inte. Men enligt skickade sms så har jag i alla fall skickat pinsamma sms. Haha men men.
Det var nog en rolig kväll i alla fall och en bakisdag av all dess klass som avslutades på jobbet där grabbarna hjälpte mej lite med minnet från kvällen.

Stått o frysit i motala o kollat när tjejerna tränat tillsammans med borentjejerna. skoj.
Haha möttes på parkeringen av en asgarvande Anna och Sanna, ja men tack tjejer jag gillar er med.

Gört inte, snälla !

lost?

Vadå dagen efter ångest ??

Vadå börjar jobba kl 16.00??

Nervös as hell är jag oxå

Mini


Nalkas de en mini reunion kanske ??

image22

Olle, Danne, Linnet och Ecke är i alla fall säkra kort.

Nr 33 i mina drömmar

Aj, jag har lite ont i magen. Vet inte varför.

Men snart måste jag göra iårdning mej, snabbt, hm, ni som känner mej vet att de inte går. Men ikväll blir de i alla fall Motala för hela slanten. Tror jag. Om jag inte somnar här i min underbart sköna säng. Hade jag inte redan sett senaste avsnittet av Friday night lights eller de sista av mina Heroes så är chansen ganska stor att jag stannat här i sängen.

På tal om Friday så fulkomligt älskar jag det! Och tycker att det är riktigt jobbigt att behöva vänta på nästa avsnitt heela tiden. Jag vill bara ligga o drömma mej bort med Tim Riggins
hela dagarna

Mina drömmars man!

Tim


Heroes
är bara så förbaskat beroendeframkallande och irriterande enervernad, man måste bara se nästa avsnitt när man sett ett! Så snälla ge mej säsong två nu !
"Hellooo flying maaan,,, woooom..."  Haha vilken kille !

Duchen nu då!

Bättre komiskt än tragiskt

Nytt måtto eller.... ???

Jo så ser vi de, bad timing.

Idag har Ullis o jag umgåtts ca 13 timmar haha, de gillar vi. Kan ju tillläggas att jag sovit ca 3 timmar i natt. Bra tjej. Upp och jobbar tidigt!

Kollat Heroes idag oxå, känner att vi gillar att nörda framför serier. Jag tror det är mitt liv, serier.

Bra skit, skypat lite med min plastmamma som kommer med goda råd och nästan redan har en kariär som affärskvinna i Norge. På tal om Norge så är det ett ganska så överskattat och larvigt land.

När jag var liten och skulle sjunga nationalsången så brukade jag sjunga, "för jag vill leva, jag vill dö i Norge,,," Istället för Norden,,, Hur tänkte jag då???
Jag rå älskade Norge då, åkte dit varje sommar med min far o hans kompisar för att fiska.
Men nu ca 10 år senare flyr alla dit o jag är kvar här i sverige, på coffe house. Haha

Bättre komiskt än tragiskt,,

Skype

image21

Skype är bra skit o jag kan prata med min norska vän.

Skidguid



image20

Jag kan läsa mig fördärvad om alla grymma skidor i alla möjliga slags tidningar, på svenska, på engelska, på tyska, på danska. Men inget och ingen kan få mej att skiljas från mina älskade, älsakade lagg. Känns som att vi har varit ifrån varandra lite väl länge nu. Och jag känner mej rent ut sagt förjävlig och elak som låter er stå ute i garaget med alla andra "vanliga" skidor, Head monster mm. Ush, jag får dåligt samvete. Men snart är det vi igen och ingen ska kunna skilja oss åt !

Transition

Nya nummret av Tranistion han jag med att läsa idag, mellan alla Lattes och morotskakor. O vilken fröjd.

Jag gillar en viss Niklas Bergh. Himla kul kille de där. Snowboardåkare, eller???

Om skidor,
" Men jag anar att, även här, är grafiken långt ifrån oviktig för att matcha dina kläder och din personlighet. Den måste vara dubbelt så viktig som för en snowboard"

Haha, vad hände där? Hur menar han då??
Detta är bara en av massvis Kloka och och ibland okloka, roliga saker han skriver.
Gillar killen även om han inte riktigt har fattat att det är dubbelt så hääfftigt med skidor.

image19

PRODUKTGUIDEN 07/08 är värd!

Mellan två jobb

Jag är en arbetande kvinna så jag hinner knappt träna. Men nu är jag hemma en sväng innan jag ska påt igen så jag får väll passa på o rasta löpardojjorna nu då.

Ska bli spännande o se hur de går ikväll, fredagskväll på coffee house, mm just de o jag jobbar ensam. Och vad hände med komunikationen.

Har jag sagt att jag ska till Thailand. wiee hooo, om jag längtar.

Jag saknar min Fi. Hon har ingen röst så jag kan inte ringa o prata med henne för hon får inte prata med mej. Men jag vill ju prata en massa. Fast egentligen vem har sagt att inte jag bara kan ringa o prata hon behöver ju bara lyssna. Hahaha.. Kanske är nu man skulle ringa :)

En caffe latte

Idag har jag ätit en kanelbulle bara för att vi firar kanelbullensdag idag, hipp hipp hurra, eller va??
Nä jag fattar inte grejen med att en kanelbulle ska ha en helt egen dag. Men jag är inte den som säger nej till en bulle så.


image17

Jobbat jobbat jobbat en massa.

Har spenderat eftermiddagen på mitt nya jobb inne i Lkpg. Jag kallar det för snobbcafeét. Nä jag är inte överförtjust i mitt jobb. Jag som sällskapssjuk varelse tycker inte att det är så roligt att jobba ensam med en kock som är polack och varken pratar sevenska eller engelska.

image18

Jag har mest suktat efter vintern med ett gäng nyinköpta skidtidningar i min ensamhet, varvat med ett par caffe latte.

En svag latte tack, med mycket mjölk och extra skuuum. skjut den jäveln.

zzzzz

Blä, jag vill sova nu! Jag förstår inte hur man kan gå runt och vara trött en hel dag och sen när man väl ska sova så är det helt jävla omöjligt. Har ju längtat hela dagen efter just den här stunden.

 Jag har verkligen gjort allt jag kan för att somna, försökt med alla knep i världen.
Jag har ett, försökt räkna får som hoppar över en jävla buske
Jag har två, spelat lite lugn och skön godnatt musik
Jag har tre, druckit mjölk
Jag har fyra, läst en hel jävla tidning
Jag har fem försökt lotsas att jag är trött och försökt tänka på ingenting
Men nu har jag fan gett upp.
Damn!
 
Vad har Jan-Blund emot mej inatt egentligen ???

Imorse var jag i alla fall snäll tjej och skjutsade Titti och Camilla till tåget. Med i morse menar jag för att vara exakt 05.00.
Det är tydligen Oslo som gäller nu. Vad är det för speciellt där kan man undra? O kvar här är jag.

RSS 2.0